Nieuws

Onze goede vrienden, K.V. de Boemelaïre, organiseren op 16 februari weer een spetterende kinderzitting en natuurlijk is het geen feest als de Chiro niet van de partij is.

Zoals jullie in de quiz hierachter gaan kunnen zien moet de leiding ook af een toe studeren (boegeroep voor school). Daarom zal de Chirozondag van 19/01/2020 verplaatst worden naar vrijdag 17/01/2020 om 19u.

Op maandag 30 december organiseert het Heemcomité hun eindejaars-happing. Deze groep mensen zorgt ervoor dat ons mooie Heem heel het jaar door mooi blijft zodat wij als Chiro daar gebruik van kunnen maken.

Bestaat er iets beter dan een Chirozondag? Eigenlijk wel, namelijk een extra lange Chiro! Zoals de traditie het wil, vieren we op zondag 24 november het feest van Christus Koning.

Ook dit jaar is er op zondag 10 november ons fantastisch Sint- Maartensvuurke! 

Wie oktober zegt, denkt automatisch aan Halloween. Naar jaarlijkse gewoonte organiseren onze collega’s van de Gezinsbond Moelingen hun geweldige Halloweentocht. De Chiro is hier uiteraard ook weer bij.

Hoera!

De dag van de jeugdbeweging staat weer voor de deur. Op vrijdag 18 oktober 2019 (tevens Joanna haar verjaardag) worden alle leden/leiding van een jeugdbeweging in de bloemetjes gezet (en Joanna ook een beetje).

Sinds dit jaar hebben wij met de Chiro een nieuwe Facebook-groep speciaal voor foto’s en filmpjes die tijdens activiteiten en het chirokamp worden genomen.

Hallo hallo? CHIRO!

Het nieuwe Chirojaar staat weldra voor de deur. En wie nieuw Chirojaar zegt, denkt automatisch aan inschrijven. Dit jaar gaan we het ietsje anders aanpakken, dus let goed op!

Subscribe to Nieuws