Nieuws

Beste leden en ouders

🧼👏 "Handjes wassen, handjes wassen, alle kindjes op de wereld doe maar na...

Beste ouders

Beste leden

Zoals jullie misschien al gehoord hebben gaat het Coronavirus rond in ons land.

AANDACHT AANDACHT! De carnavalsperiode is misschien wel voorbij, maar stilzitten gaan we niet doen! Zaterdag 25 april organiseren we weer een leuk themafeestje, dus ben je oud genoeg en mag je van je ouders komen?

Onze goede vrienden, K.V. de Boemelaïre, organiseren op 16 februari weer een spetterende kinderzitting en natuurlijk is het geen feest als de Chiro niet van de partij is.

Zoals jullie in de quiz hierachter gaan kunnen zien moet de leiding ook af een toe studeren (boegeroep voor school). Daarom zal de Chirozondag van 19/01/2020 verplaatst worden naar vrijdag 17/01/2020 om 19u.

Op maandag 30 december organiseert het Heemcomité hun eindejaars-happing. Deze groep mensen zorgt ervoor dat ons mooie Heem heel het jaar door mooi blijft zodat wij als Chiro daar gebruik van kunnen maken.

Bestaat er iets beter dan een Chirozondag? Eigenlijk wel, namelijk een extra lange Chiro! Zoals de traditie het wil, vieren we op zondag 24 november het feest van Christus Koning.

Ook dit jaar is er op zondag 10 november ons fantastisch Sint- Maartensvuurke! 

Wie oktober zegt, denkt automatisch aan Halloween. Naar jaarlijkse gewoonte organiseren onze collega’s van de Gezinsbond Moelingen hun geweldige Halloweentocht. De Chiro is hier uiteraard ook weer bij.

Pagina's

Subscribe to Nieuws